ma 22 januari 2018, 03:38 uur

‘Turkije centrum voor snortransplantaties’

Snor.2Mannen uit het Midden-Oosten, Europa en Azië die lijden onder geringe snorgroei, weten Turkije vandaag de dag te vinden als centrum voor snortransplantaties. Dat meldt de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal.

In Turkije zelf neemt de populariteit van de snor af, maar reisorganistaties bieden buitenlanders zelfs ‘transplantatie-pakketten’ aan waarbij een snortransplantatie in Istanbul wordt gecombineerd met een zonnige vakantie. Eén van de chirurgen die een bloeiende kliniek heeft in Istanbul, doet naar eigen zeggen zo’n zestig snortransplantaties per maand. Lees het artikel hierover op Z24! nieuws.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl