zo 17 december 2017, 20:45 uur

Turkse technici door Taliban gegijzeld in Oost-Afghanistan

TalibanAcht Turkse technici en een Afghaanse piloot van een transporthelikopter zijn in Afghanistan gegijzeld door de Taliban. Volgens CNN gebeurde dit nadat hun toestel een noodlanding had gemaakt in Oost-Afghanistan. De Taliban omsingelden de helikopter na de landing en namen de passagiers mee, aldus de lokale autoriteiten.

Het toestel werd gebruikt door de internationale troepenmacht ISAF om goederen en personen te vervoeren. Het was onderweg van een NAVO-basis in de provincie Khost naar Kabul. Het moest een noodlanding maken in de provincie Logor wegens een mankement.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl