ma 18 december 2017, 23:13 uur

Zware straf voor Galatasaray trainer Fatih Terim

FatihGalatasaray moet het tot het einde van het seizoen doen zonder trainer Fatih Terim. De coach werd door de Turkse voetbalbond voor negen duels geschorst nadat hij in het thuisduel met Mersin Idman Yurdu (3-1) vanwege woedend commentaar op de arbitrale leiding naar de tribune werd gestuurd. Dat meldt CNNTürk.com.

Terim ging vlak voor de rust flink tekeer tegen de arbitrage en ook zijn assistenten lieten zich niet onbetuigd. Uiteindelijk werd de voltallige technische staf van Galatasaray naar de tribune gestuurd.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl