zo 21 januari 2018, 03:59 uur

Kerry: ‘Turkije en Israël moeten relaties normaliseren’

KerryDe Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, heeft er zondag op aangedrongen dat Turkije en Israël hun diplomatieke relaties normaliseren. ‘Dat is van groot belang voor de stabiliteit in het Midden-Oosten’, zo zei hij bij zijn bezoek aan Turkije.

Kerry was dit weekend in Turkije en Israël om een bijdrage te leveren aan het herstel van de betrekkingen tussen de twee landen. Hij wil met zijn bezoek vervolg geven aan de toenadering tussen Israël en Turkije, die twee weken geleden na bemiddeling door president Barack Obama tot stand kwam.Er is 1 reactie

  1. tan
    Geplaatst op 7 april 2013 om 3:25 pm uur.

    wat een idioten! israel moet de banden met de palenstijnen normaliseren..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl