zo 17 december 2017, 18:59 uur

‘Turkije informeren over Turkse kinderen in pleeggezinnen’

pleegNederland overweegt om Turkije te informeren wanneer Turkse kinderen in pleeggezinnen worden geplaatst. Dat blijkt uit antwoorden van staatssecretaris van Volksgezondheid Martin van Rijn (PvdA) op Kamervragen van het CDA schrijft Elsevier.nl.

Van Rijn laat weten dat Turkije heeft laten weten op de hoogte gehouden te willen worden wanneer een kind onder Bureau Jeugdzorg komt te vallen of wanneer een rechter een kind onderbrengt in een pleeggezin.

‘Op dit moment wordt bezien hoe hiermee moet worden omgegaan,’ schrijft Van Rijn aan de Tweede Kamer.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl