ma 18 december 2017, 23:08 uur

Turkse premier Erdogan zegt bezoek Keukenhof af

rutte_erdoganDe Turkse premier Recep Tayyip Erdogan is donderdag niet komen opdagen bij het geplande bezoek aan de Keukenhof in Lisse. Erdogan zegt onverwachts geveld te zijn door ziekte. Dat meldt Elsevier.nl.

Erdogan kwam woensdagavond in Amsterdam aan voor een staatsbezoek. Donderdagmiddag zal de Turkse premier in het Catshuis worden ontvangen door premier Mark Rutte (VVD) en later staat ook een ontmoeting met koningin Beatrix op het programma. Die bezoeken gaan vooralsnog gewoon door.

UPDATE: Bij het Binnenhof in Den Haag is een incident gebeurd bij de aankomst van premier Erdogan. Toen zijn auto naar binnen reed, gooide iemand vanuit het publiek een leeg flesje naar de auto. Het flesje raakte een volgauto.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl