zo 17 december 2017, 20:42 uur

Minister-president Turkije bezoekt Nederland

erdogan2012Minister-president Erdogan van Turkije brengt morgen (21 maart 2013) op uitnodiging van minister-president Rutte een officieel bezoek aan Nederland. Het bezoek staat in het teken van de hechte economische en diplomatieke betrekkingen tussen beide landen.

De economische banden tussen Nederland en Turkije zijn zeer sterk. In de afgelopen 10 jaar is de handel tussen beide landen verdrievoudigd. In 2011 bedroeg de wederzijdse handel tussen beide landen ruim 5,5 miljard euro. Nederland is een van de grootste buitenlandse investeerders in Turkije. Ook de Turkse investeringen in Nederland groeien. De diplomatieke banden zijn van oudsher eveneens zeer hecht.

Voorafgaand aan de ontmoeting tussen beide ministers-presidenten wordt minister-president Erdogan met zijn echtgenote in audiëntie ontvangen door Hare Majesteit de Koningin op Paleis Huis ten Bosch.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl