zo 17 december 2017, 20:28 uur

Turkse zanger Müslüm Gürses overleden

GursesDe populaire Turkse zanger Müslüm Gürses, die door velen vanwege zijn melancholische liederen werd geadoreerd, is zondag op 59-jarige leeftijd overleden. Dat schrijft De Volkskrant vandaag. Volgens zijn cardioloog in een ziekenhuis in Istanbul kampte Gürses met hartproblemen.

Gürses, die als bijnaam Müslüm Baba (Papa Müslüm) had, maakte meer dan tien albums en was vooral bekend vanwege zijn treurige nummers waarin Arabische melodieën met Turkse instrumenten werden vermengd. Volgens de krant heeft de zanger onder jongeren een cultstatus vanwege zijn interpretatie van Turkse pop- en rocknummers.(Bron/Overgenomen van: De Volkskrant)Er is 1 reactie

  1. Fati
    Geplaatst op 5 maart 2013 om 9:44 pm uur.

    Allah Rahmet Eylesin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl