zo 21 januari 2018, 04:00 uur

Duitse militairen klagen over behandeling in Turkije

patriot.2012Duitse militairen van de Patriot-missie in Turkije klagen over de manier waarop het gastland ze behandelt. Dat zegt de ombudsman van het Duitse leger. De samenwerking met de Turken wordt ,,overwegend als problematisch ervaren”, aldus Hellmut Königshaus zaterdag in de krant Süddeutsche Zeitung. Hij rapporteert een waslijst aan incidenten.

Zo zou een Turkse generaal een Duitse vrouwelijke militair hebben geduwd die het verkeer regelde tijdens een bezoek van de Duitse minister van Defensie Thomas de Maizière. De militair hield blauwe plekken over aan het incident. Ook zouden Duitse militairen dagenlang zijn tegenhouden toen ze de kazerne wilden verlaten. Post voor Duitse militairen wordt dagen en soms zelfs weken opgehouden.Er zijn 3 reacties

 1. Alex
  Geplaatst op 3 maart 2013 om 2:20 pm uur.

  Ik dacht dat Turken gastvrij waren… Zegt genoeg hoe Turken over het westen denken. Ik weet genoeg!

 2. tan
  Geplaatst op 4 maart 2013 om 12:00 pm uur.

  @ alex, dit is puur politiek, wat kan je hier niet van begrijpen, zo dom zijn hollanders eenmaal

 3. Hayati
  Geplaatst op 5 maart 2013 om 1:20 pm uur.

  Nee Turken zijn niet altijd gastvrij en vooral niet als er ongevraagd, dus zonder volksraadpleging patriot raketten worden geplaatst. De Turken hadden voor Teheran en Damascus moeten kiezen en niet voor het westen. Jammer Erdogan…Heel jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl