zo 17 december 2017, 20:42 uur

Fenerbahçe gestraft door de UEFA

ParachuteDe Turkse topclub Fenerbahçe is door de UEFA gestraft voor de ongeregeldheden die supporters veroorzaakten tijdens de wedstrijd tegen BATE Borisov, in de 1/16e finales van de Europa League. De club was al eerder gestraft vanwege wangedrag van haar supporters die vuurwerk en andere projectielen op het veld gooiden. Daarom moest ze de wedstrijd tegen BATE Borisov achter gesloten deuren spelen.

Maar ook van buiten slaagden de supporters er opnieuw in om voor chaos te zorgen. Van buiten het stadion werden tientallen pijlen bengaals vuur afgestoken, die via parachutes het Stadion in gestuurd werden. De wedstrijd werd enkele minuten stilgezet en daarna weer hervat.

De club moet nu weer een wedstrijd achter gesloten deuren afwerken en kreeg ook een voorwaardelijke schorsing voor Europese competities. Daarbovenop moet het een boete van 60.000 euro betalen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl