ma 18 december 2017, 23:13 uur

Door Turkije gezochte man gearresteerd door de Marechaussee

MarechausseeDe koninklijke Marechaussee heeft dit weekend een 33-jarige man uit Turkije opgepakt in de buurt van Roermond. De man, die lid zou zijn van de PKK, wordt in Turkije verdacht van 6 moorden en meerdere ontvoeringen meldt De Telegraaf. Hij werd gesnapt toen de Marechaussees op de provinciale weg bij Roermond een auto met Duits kenteken controleerden.

Volgens de krant had Turkije een internationaal opsporingsbevel voor deze verdachte gegeven. Dat geldt niet alleen voor de moorden en ontvoeringen, maar ook voor lidmaatschap van een terroristische organisatie, de Koerdische arbeidersbeweging PKK. De verdachte zit inmiddels vast in afwachting van zijn uitlevering aan Turkije.Er zijn 2 reacties

 1. Ilker Singer
  Geplaatst op 19 februari 2013 om 12:45 pm uur.

  Goed bezig !!

  Er zijn nog heel veel pkk lids(teroristen) bevinden zich in Nederland wonen.

  Die moeten allemaal ook gepakt worden.

 2. zim
  Geplaatst op 19 februari 2013 om 2:38 pm uur.

  holland levert terroristen niet uit naar Turkije… zogenaamd mensenrechten, maar ze wijzen wel moslims uit naar amerika… hypocrieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl