zo 17 december 2017, 20:44 uur

Europol: ‘Meeste matchfixing in Turkije’

voetbal1Van de 380 voetbalwedstrijden die volgens opsporingsorganisatie Europol mogelijk beïnvloed zijn, is de helft in maar drie landen gespeeld. Twijfelachtig koploper is Turkije, met 79 verdachte wedstrijden. Dat schrijft SpitsNieuws.

De Europese voetbalbond UEFA verwacht de komende dagen meer informatie te krijgen van Europol. De Europese opsporingsorganisatie maakte bekend dat er in verschillende Europese topcompetities, en ook in de Champions League, sprake zou zijn van omkoping. Vijf Nederlanders behoren ook tot de verdachten.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl