zo 21 januari 2018, 03:56 uur

Turkish Airlines vanaf Schiphol naar Sabiha Gökçen

sabiha-gokcenTurkish Airlines start vanaf 1 april een nieuwe lijnvlucht van Schiphol naar de luchthaven Sabiha Gökçen in Aziatisch Istanbul. De uitbreiding van de dienstverlening is nodig vanwege de nog steeds groeiende belangstelling op de route vanuit Schiphol naar Istanbul meldt opreisgids.nl.

De lijnvlucht naar Aziatisch Istanbul start in april met een frequentie van drie keer per week, gaat vervolgens in mei naar vier keer per week en breidt vanaf juni uit naar een dagelijkse vlucht; het vertrek vanaf Schiphol is om 15.35 uur, met aankomst om 20.10 uur. Lees verder op opreisgids.nlLaat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl