ma 22 januari 2018, 03:36 uur

Sneijder: “kan niet wachten om voor Galatasaray te spelen”

Wes.GalaAls alles goed gaat vliegt Wesley Sneijder vandaag (maandag 21 januari) naar Istanbul om bij Galatasaray een contract voor drieënhalf jaar te tekenen. Hij moet alleen nog medisch worden gekeurd in Istanbul. Dat meldt de Turkse club op de eigen website.

Wesley Sneijder zei zondagavond dat hij hoopt volgende week in de beladen derby met Besiktas zijn debuut te maken voor Galatasaray. Dat deed hij tijdens een telefonisch interview met de officiële website van de Turkse club. ‘Het wordt geweldig en de sfeer zal mooi zijn’, sprak de aanvoerder van Oranje. ‘Ik kan niet wachten om naar Istanbul te gaan en mijn eerste wedstrijd te spelen.’

Vorige week waren de clubs al tot een akkoord gekomen over de overgang van de 89-voudig international. Inter ontvangt 7,5 miljoen euro voor Sneijder, die zelf zijn zinnen had gezet op een transfer naar een Engelse of Spaanse club.Er is 1 reactie

  1. rec
    Geplaatst op 21 januari 2013 om 11:28 am uur.

    hij kan niet wachten om die miljoenen binnen te halen bedoelt hij…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl