zo 21 januari 2018, 04:03 uur

Belangrijke vooruitgang bij gesprekken met PKK

De Turkse overheid zegt dat de gesprekken met de Koerdische Arbeiderspartij (PKK) voorspoedig verlopen. Dinsdag werd bekend dat de Turkse geheime dienst met PKK-leider Abdullah Öcalan, die sinds 1999 in de gevangenis zit, onderhandelt over ontwapening van de extremistische PKK.

Vrijdag liet een plaatsvervangend voorzitter van de regerende partij weten dat er ”belangrijke vooruitgang” is geboekt. Lees verder op NU.nl.Er is 1 reactie

  1. yus
    Geplaatst op 9 januari 2013 om 1:15 am uur.

    er valt niks te praten met die terroristen die amerika en heel europa onder de tafel steunt als turkije wilt kunnen ze binnen 3 dagen al die pkk uit roeien!!! maar dan dreigt amerika israiel en europa als je dat doet dan vegen wij jullie weg niet met oorlog dan is niet makkelijk maar met economische sancties enz enz dit is de vieze waarheid en die erdogan is ook een pion van het zogenaamde vrede stichtende amerika ecevit was top!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl