ma 18 december 2017, 23:14 uur

Vroegere Turkse legerleider opgepakt

In Istanbul is vanmorgen de vroegere legerleider Ismail Hakki Karadayi in hechtenis genomen. Volgens De Telegraaf wordt hij verdacht van betrokkenheid bij de zogeheten ‘postmoderne coup’ van februari 1997 waarbij het leger via een memorandum de regering tot aftreden dwong.

De krant meldt dat vorig jaar al andere voormalige hoge functionarissen in de strijdkrachten waren aangehouden in verband met dezelfde zaak . Onder hen was Cevik Bir, toentertijd de tweede man. Hij zit nog steeds vast. Karadayi wordt van Istanbul naar Ankara gevlogen, waar hij zal worden verhoordLaat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl