do 18 januari 2018, 12:29 uur

Heineken en Efes stoppen samenwerking

Heineken en de Turkse bierbrouwerij Efes Breweries International stoppen hun samenwerking in Kazachstan en Servië. Dat maakt de Nederlandse brouwer zaterdag bekend, schrijft NUzakelijk. De twee brouwerijen werkten sinds 2008 samen op beide markten, maar nu gaat ieder zijn eigen weg.

De samenwerking begon in 2008. Reden van de scheiding is dat ook brouwerij SABMiller sinds vorig jaar samenwerkt met Efes. “Dat is zo’n grote concurrent, dat is dan gewoon niet wenselijk”, aldus Heineken-woordvoerder John-Paul Schuirink tegen NUzakelijk.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl