zo 21 januari 2018, 03:58 uur

China lanceert Turkse satelliet

China heeft vandaag een Turkse observatiesatelliet gelanceerd. Dit vloeit voort uit een contract dat het staatsbedrijf China Aerospace Science and Technology Corporation en het Turkse Space Technologies Research Institute and Turkish Aerospace Industries, Inc. vorig jaar met elkaar hadden getekend.

Turkije zal de satelliet gebruiken voor waarnemingen in het kader van milieubescherming, opsporing van delfstoffen en bestrijding en preventie van natuurrampen. De lancering van de raket was vanochtend vroeg en verliep zonder problemen:Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl