ma 22 januari 2018, 03:36 uur

Russische president bezoekt Turkije

De Russische president Vladimir Poetin brengt maandag een bezoek aan Turkije. Dat heeft het kantoor van Poetin woensdag bekendgemaakt. Het bezoek wordt toegespitst op economische kwesties. Poetin zou eigenlijk in oktober al naar Ankara afreizen, maar dat bezoek werd uitgesteld.

Die annulering kwam een dag nadat een Syrisch passagiersvliegtuig, dat onderweg was van Moskou naar Damascus, door Turkije werd onderschept en tot landen werd gedwongen. Volgens Turkije vervoerde het toestel wapentuig voor het regime van president Assad. Rusland was daarover ontstemd; volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft Turkije Russische toen staatsburgers in gevaar gebracht.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl