ma 22 januari 2018, 03:35 uur

‘Nederlandse luchtverdedigingswapens naar Turkije’

Nederland stuurt mogelijk Patriot-luchtverdedigingswapens naar Turkije om de NAVO-bondgenoot te beschermen tegen raketaanvallen uit Syrië. Dat meldt Het Parool. Volgens de krant wacht Den Haag een officieel verzoek van de Turkse regering bij de NAVO af voordat de knoop wordt doorgehakt.

‘De NAVO is er natuurlijk niet voor niets’, stelde minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert zondag in Brussel aan de vooravond van overleg met haar EU-collega’s. Ze benadrukte dat eerst het parlement zal worden geïnformeerd. Lees verder in Het Parool.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl