do 18 januari 2018, 12:40 uur

Turkse ex-premier Özal mogelijk vergiftigd

De mogelijkheid bestaat dat de voormalige Turkse president Turgut Özal, die in 1993 officieel aan een hartaanval overleed, vergiftigd is. Op zijn stoffelijke resten zou het ‘rattengif’ strychnine zijn gevonden, schrijft de Turkse krant Bugün. Het lichaam van de president werd een maand geleden opgegraven om meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van het overlijden.

Volgens de krant zou het hoofd van het forensisch onderzoeksbureau tegen de minister van Justitie hebben gezegd dat de hoeveelheid van het gevonden gif niet voldoende is om er zeker van te zijn dat het ook tot de dood van de president heeft geleid. Hij benadrukt echter ook dat het onderzoek nog niet is afgerond.(Bron/Overgenomen van RTL Nieuws)Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl