ma 22 januari 2018, 03:38 uur

Turkije dwingt Armeens toestel te landen, Armenië ontkent

De Turkse luchtmacht heeft maandag een Armeens vliegtuig, dat naar Syrië vloog, gedwongen te landen. Het verkeersvliegtuig moest ‘voor een veiligheidsinspectie’ landen in de Oost-Turkse stad Erzurum. Daar wordt het toestel doorzocht, meldden de Turkse autoriteiten. Het vliegtuig was onderweg naar de economische hoofdstad van Syrië, Aleppo.

Maar volgens een woordvoerder van het Armeens ministerie voor Buitenlandse Zaken was de landing van het Armeens vliegtuig in Turkije een geplande tussenstop als gevolg van een afspraak tussen beide buurlanden. Het toestel had hulpgoederen aan boord en was op weg naar Syrië.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl