ma 22 januari 2018, 03:34 uur

VN-gezant in Turkije voor overleg over Syrië

VN-gezant Lakhdar Brahimi is vandaag in Turkije voor overleg over Syrië. Hij spreekt er met de Turkse minister van Buitenlandse Zaken en mogelijk ook premier Erdogan. Het is de tweede keer dat Brahimi een bezoek brengt aan de regio meldt de NOS. Vorige maand probeerde hij voor het eerst de strijdende partijen in Syrië rond de tafel te krijgen.

In Turkije zal de Algerijn Brahimi praten over het incident met een Syrisch passagiersvliegtuig afgelopen week. Turkije dwong het toestel te landen omdat er militair materieel aan boord zou zijn. Rusland zegt dat er alleen radarapparatuur aan boord was.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl