ma 22 januari 2018, 03:36 uur

Ajax toch niet naar Turkije tijdens winterstop

Vorige maand gaf Ajax-trainer Frank de Boer aan de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen en het trainingskamp tijdens de winterstop graag opnieuw in Turkije te willen afwerken. Op verzoek van hoofdsponsor AEGON zullen de Amsterdammers echter een trip naar Brazilië ondernemen meldt Voetbal International.

De Boer was veel liever naar Turkije gegaan vanwege de korte reistijd en omdat zijn spelers dan geen last zouden hebben van jetlag. In januari 2011 verbleef Ajax ook aan de Turkse kust, maar dit keer liet de clubdirectie de sponsorbelangen prevaleren. Brazilië is voor het grote verzekeringsconcern namelijk een belangrijk (groei)land.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl