zo 17 december 2017, 20:41 uur

Lichaam oud president Turkije opgegraven

Vanmorgen is in Istanbul begonnen met het opgraven van het lichaam van de in 1993 overleden Turkse president Turgut Özal. Officieren van justitie hadden vorige maand opdracht hadden gegeven tot een autopsie, om te onderzoeken of hij mogelijk het slachtoffer van vergiftiging is geworden. Dat berichtte het persbureau Anatolia.

Officieel stierf de toen 65-jarige Özal aan een hartaanval, maar er is in de jaren daarna voortdurend erop gespeculeerd dat hij geen natuurlijke dood zou zijn gestorven. Onder anderen familieleden zeiden dat hij mogelijk is vergiftigd. Lees verder op NU.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl