ma 22 januari 2018, 03:35 uur

Doden bij aanslag in Oost-Turkije

Bij een aanslag in het oosten van Turkije zijn zeker zes mensen om het leven gekomen. De aanslag was in de stad Tunceli, waar een auto vol explosieven tot ontploffing werd gebracht toen een gepantserd militair voertuig langsreed. dat meldt de NOS.

Volgens de Turkse veiligheidsdiensten zijn de slachtoffers militairen. Turkse media melden dat ook een voetganger om het leven is gekomen. Er zijn ook gewonden gevallen, maar het is onduidelijk hoeveel.

De verantwoordelijkheid voor de aanslag is nog niet opgeëist. Tunceli ligt in de buurt van een gebied waar veel Koerdische rebellen leven. De afgelopen maanden zijn in het oosten van Turkije steeds vaker gevechten tussen het leger en de PKK.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl