zo 21 januari 2018, 04:04 uur

Turkse politiemensen omgekomen door bermbom

In het oosten van Turkije zijn acht politiemensen omgekomen door een bermbom. De agenten zaten in een bus die door de provincie Bingöl reed. De bom ging precies af toen de bus voorbij reed. De verantwoordelijkheid voor de aanslag is nog niet opgeëist. Maar volgens bronnen binnen de veiligheidsdienst is het een aanslag van de PKK, de Koerdische terreurbeweging.

De afgelopen maanden is de strijd tussen het Turkse leger en de PKK weer opgelaaid. Zo zijn vorige week nog 75 strijders van de terreurbeweging gedood.Er zijn 2 reacties

  1. hasan
    Geplaatst op 16 september 2012 om 6:58 pm uur.

    Kimlerin dagda savasdigini biliyoruz. Bunlar kürtler’in askerleridir. Birakin artik, yok israil’mis yok amerika’mis, yok Kürt-Türk kardesmis. Boyle kardeslik olmaz!!! Parlementonun yarisindan fazlasi kürt oldu.

  2. BOP
    Geplaatst op 16 september 2012 om 10:53 pm uur.

    AKP Slogan, Bidaha Bidaha, Saolsun Erdogan ve AKP Turkiye ekonomisi dunya ikincisi yapti, ama ne Ulke ne Cumhuriyet kaldi. Hergun asker ve polis oluyor, PKK doguda kimlik kontrol bile yapiyor, bizim bosbakan Erdogan daha Suriyelen ugrasiyor???!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl