ma 18 december 2017, 23:15 uur

WK-kwalificatie: Turkije pakt eerste punten

Turkije heeft dinsdag in poule D van de WK-kwalificatie de eerste punten gepakt. De ploeg van trainer Abdullah Avci was in Istanbul met 3-0 te sterk voor Estland. De treffers kwamen op naam van Emre Belözoglu, Umut Bulut en Selcuk Inan meldt het ANP.

Turkije verloor vrijdag met 2-0 van Oranje. Estland ging in de eerste wedstrijd op eigen veld onderuit tegen Roemenië (0-2).

Estland kwam tegen Turkije al vroeg met 10 man te staan. Enar Jääger werd in de 19e minuut van het veld gestuurd. Daarna speelden de bezoekers een verloren wedstrijd.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl