do 18 januari 2018, 06:59 uur

25 Doden bij explosie Turks munitiedepot

Bij een explosie in een munitiedepot in het westen van Turkije zijn 25 militairen om het leven gekomen. De ontploffing was gisteravond en liet zich eerst niet zo ernstig aanzien meldt het NOS Nieuws vandaag. Gisteren werd gemeld dat er twintig gewonden waren.

De explosie veroorzaakte een felle brand. Toen die geblust was, werden vanochtend de lijken van de 25 militairen gevonden. Bij het blussen van de brand werden helikopters ingezet. In het depot lagen onder andere granaten opgeslagen.

Over de oorzaak van de explosie is nog niets bekend.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl