zo 21 januari 2018, 03:59 uur

Syrische vluchtelingen vast bij grens Turkije

Ongeveer tienduizend Syrische vluchtelingen zitten vast bij de grens met Turkije. Het land doet er alles aan om meer opvangkampen te bouwen om zo de toestroom van vluchtelingen op te kunnen vangen. Dat hebben Turkse regeringsfunctionarissen dinsdag gezegd meldt Novum Nieuws.

Binnen ‘een dag of twee’ worden de Syrische vluchtelingen toegelaten tot Turkije, aldus een functionaris die anoniem wil blijven. Dan is een opvangkamp gereed. In de tussentijd verleent de Turkse Rode Halvemaan noodhulp aan de vluchtelingen.(Bron/Lees verder: Nieuws.nl)Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl