do 18 januari 2018, 14:50 uur

Erdogan neemt maatregelen tegen abortus

De Turkse premier Erdogan wil vergaande methodes om vrouwen ervan te weerhouden abortus te plegen. Erdogan liet vorige maand al weten paal en perk te gaan stellen aan het recht van Turkse vrouwen om abortus te laten plegen. En nu weet hij ook op welke manier hij dat wil doen.

Luister naar een reportage hierover van NOS correspondent Bernard Bouwman in Istanbul:Er zijn 7 reacties

 1. hasan
  Geplaatst op 18 augustus 2012 om 8:32 pm uur.

  Uyanin artik, yakinda Seriat geliyor!

 2. Buyuk ortadogu projesi BOP
  Geplaatst op 19 augustus 2012 om 1:27 am uur.

  Guneydogu Turkiye elden gidiyor. PKK hebben zonder enig tegenstand checkpoints waarbij ze mensen als lokale politie controleren of ontvoeren. En waarhoud meneer Erdogan zich meebezig?? ABORTUS en SYRIE!!!

 3. zim
  Geplaatst op 19 augustus 2012 om 9:25 am uur.

  abortus is heel belangrijk, want er worden baby’s vermoord.. en dan komt er een achterlijke serefsiz turk pici hasan zeggen dat het sharia is.. Turkiye namus ve seref kurtariliyor.. ne pkkyi, ne suriyeyi, ne iraki alakasi yok.. hasan gibi picleri namus satanlardan birisi.. ben bir Turkum, muslumanim ve NAMUS icin yasiyorum..

 4. hasan
  Geplaatst op 20 augustus 2012 om 3:13 pm uur.

  @zim, senin gibileri cok gordum para icin yapmadiginiz pislik yok. Para icin ananizida satarsiniz siz.

 5. Muslum Gunduz, is veren: Ergenekon
  Geplaatst op 21 augustus 2012 om 2:32 pm uur.

  Hasan, senin ben eskiya atalarina atlayim, fitneci durzunun oglu, seriyatmis, amina koduklarimin kekolari milleti oyle korkutup guzelim ulkemi 50 yil geriye atmadi mi sizin o darbeci generalleriniz, pic kururula sizi !

 6. hatice
  Geplaatst op 23 augustus 2012 om 2:39 am uur.

  turkiyede hala istem disi hamile birakilen kadinlar varken, kimin haddine dogmamis bebeklerin vijdan hesabini kadinlar uzerinden yapmak. asil yazik olan istem disin dunyaya getirilen bebekler!

  zaten aile ici siddet rakamlarinin turkiye kadar yuksek olmadigini bildigimiz bir ortamda birde kadinlari bu sekilde bagimli ve eli kolu bagli kilmak sadece seklen dinini yasayan ama dini insan icin yasamayan insanlardan cikar. ve bunu AKP ye atfetmekte bir o kadar kolay tabi

  amerikadaki Cumhuriyetcu senatorden bir farki yok bu adamin bu konuda…

  kadinlarin rahimlerinle ugrasmayi biraksa cok iyi olacak

 7. sensen
  Geplaatst op 23 augustus 2012 om 9:44 am uur.

  Dombo’s jullie zien het niet, zijn jullie nou echt zo blind? Heb zo mjn twijfels is hij sluw bezig bezig of lijkt het zo maar langzaam maar zeker inderdaad, inshallah allah bileki oyle birsey olmaz Turkiye sizin dediginiz gibi Afganistana, Irana donusmes, inshallah kuskularimda hakli cikmam. Ik vind dat een vrouw over haar eigen lichaam het recht en mening mag hebben met wat zij ermee doet. Het is haar keus haar lichaam en het gaat niemand wat aan. Natuurlijk uiteindelijk het hangt van de omstandigheden af. Als iemand een abortus wil om welk reden dan ook los moet zij zelf weten.Los hierrvan er lopen digduizend verkrachters rond die dagelijks vrouwen ongewild verkrachten. Moet dan de slachtoffer het kind behouden van een verkracter? ik vraag het jullie ik vind dat Erdogan nu veel te ver gaat, hij kan zich beter bezig houden met politieke zaken en niet met Abortus. Ataturkun koydugu yasalara kurallara zaten saygisi yok. Dat gebeurt nou ook je mag geen eigen mening hebben. Het is wat het is, insh Turkiye daha da iyiye giter wil niets anders als dat, maar je bemoeien met Abortus zaken vind ik dat gaat hem niets aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl