wo 17 januari 2018, 06:05 uur

Ontvoerd parlementslid Turkije vrij

De Turkse parlementariër die zondag was ontvoerd is dinsdag vrijgekomen. Dat heeft de gouverneur van de oostelijke provincie Tunceli gezegd. De parlementariër maakt het goed. Het is niet duidelijk of hij is vrijgelaten of bevrijd meldt NU.nl.

De ontvoerde Hüseyin Aygün is lid van de Republikeinse Volkspartij (CHP), de belangrijkste oppositiepartij van Turkije.Er is 1 reactie

  1. Adnan Menderes
    Geplaatst op 16 augustus 2012 om 9:06 am uur.

    CHP’nin dün ?srail’den sürpriz konuklar? vard?. Genel merkez binas?na gelen ?srail’li milletvekilleri içeri al?n?rken kameralar?n çekim yapmas? engellenmek istendi. Dini k?yafetleriyle gelen heyeti kar??layan görevliler, bas?n mensuplar?na ne diyece?ini ?a??rd?. Özetle; “?ey bir heyet eee… Öyle özel bir ziyaret.” denildi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl