wo 17 januari 2018, 19:00 uur

Turkse media: ‘Wilders ideale familie doodt een Turk’

Het ‘ideale echtpaar’ van Geert Wilders, Henk en Ingrid, heeft een Turk vermoord. Dat schrijft de Turkse nieuwssite Hurriyet Daily News, meldt De Stentor. Ook de krant Vatan komt met een soortgelijke berichtgeving, waardoor het lijkt alsof de fictieve personen Henk en Ingrid, die door de PVV-voorman geïntroduceerd zijn als het soort Nederlanders waarvoor hij opkomt, echt bestaan.

De berichtgeving vindt zijn oorsprong in de tragische dood van de Turkse Nederlander Aziz Kara (64) uit Almelo, die bij een uit de hand gelopen ruzie met zijn buren ‘Henk en Ingrid’ werd neergeslagen, in coma raakte en afgelopen donderdag overleed. Deze Henk en Ingrid van der W. Die maakten er geen geheim van een hekel te hebben aan Turken.

‘Henk en Ingrid – door Wilders ingezet in zijn campagne – blijken nu een Turk te hebben vermoord’, aldus Hurriyet. De krant gaat voorbij aan het feit dat het een fictief koppel is. Lees verder in De Stentor.Er zijn 8 reacties

 1. Roger
  Geplaatst op 10 juli 2012 om 3:52 pm uur.

  “De krant gaat voorbij aan het feit dat het een fictief koppel is”: dankzij de haatzaaierij van de geblondeerde pruik is het paar dus niet langer fictief en zijn er vele “Henks” en “Ingrids” in dit ooit zo gastvrije land!
  Of ze nou Henk, Ingrid, Adolf, Geert of Breivik heten, interesseert me helemaal niets! Als ik dat verhaal lees, schaam ik me kapot dat ik Nederlander ben!!!

 2. meta
  Geplaatst op 10 juli 2012 om 7:20 pm uur.

  helemaal mee eens!!!!! in wat voor een land leven wij het is toch te gek voor woorden dit!! wanneer stopt dit?????

 3. Aleyna
  Geplaatst op 10 juli 2012 om 8:30 pm uur.

  Ik snap echt niet waarom het tegen de Turken gericht is, misschien afgunst omdat zij door hard werken hun zaakjes beter op orde hebben dan de gemiddelde Nederlander?

 4. Annie
  Geplaatst op 11 juli 2012 om 10:54 am uur.

  “Wilders ideale familie doodt een Turk”
  Laat Wilders maar uitkijken dat het verhaaltje niet omgedraaid word.
  Dan is Wilders minder “FORTUINLIJK”

 5. Richard
  Geplaatst op 13 juli 2012 om 11:10 am uur.

  Geert kon en kan de voetsporen van Pim niet vullen en dan blijkt uit al zijn uitlatingen. Vrijvingen zullen er altijd zijn, maar dat ze rasgericht worden en de dood tot gevolg hebben is HEEL droevig!

 6. Richard
  Geplaatst op 13 juli 2012 om 11:16 am uur.

  Sorry. …en dan blijkt… moet zijn: DAT blijkt

 7. Marry
  Geplaatst op 16 juli 2012 om 2:33 pm uur.

  De namen Henk en Ingrid zijn door Wilders fictief gebruikt maar ik hoop dat hij ze NIET meer gebruikt als ‘voorbeeld’. Hopelijk snapt GW nu dat zijn voorbeld nederlanders het voorbeeld niet gegeven hebben, maar moordenaars zijn geworden. GW heeft kennelijk niet door dat wat hij verkondigd bij sommigen als ‘zaad’ in bepaalde grond valt. En wat je zaait zul je ook oogsten! en dat is deze mijnheer met turkse roots fataal geworden. Hopelijk zullen vele nederlanders dit gaan begrijpen..

 8. hatice
  Geplaatst op 19 juli 2012 om 2:28 pm uur.

  De Turkse media is net zo erg als de Nederlandse als het gaat om insinueren en uitvergroten…de kern van waarheid wordt gebruikt! het klopt deels ook…maar het gevaar is dat de nuance helemaal weg valt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl