zo 21 januari 2018, 15:11 uur

Lichamen Turkse piloten gevonden

Het Turkse leger zegt dat het de lichamen van de twee piloten heeft gevonden die onlangs in hun straaljagers werden neergehaald door Syrië. De lichamen moeten nog worden geborgen. Het leger was op zoek naar de lichamen sinds het toestel op 22 juli werd beschoten en neerstortte.

Het wrak van het toestel ligt voor de Syrische kust op een diepte van zo’n duizend meter. Verdere details over de vindplaats zijn niet gegeven. Of de lichamen bij het toestel liggen, is niet duidelijk. Er zijn tot nu toe geen aanwijzingen dat de piloten hun schietstoel hebben gebruikt.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl