ma 18 december 2017, 17:45 uur

Zes jaar cel voor voorzitter Fenerbahçe

De voorzitter van de Turkse topclub Fenerbahçe, Aziz Yildirim, heeft een celstraf van zes jaar en drie maanden opgelegd gekregen. Dat meldt SpitsNieuws. Volgens de nieuwssite is Yildirim wel meteen vrijgelaten omdat hij al bijna een jaar vastzat.

Yildirim werd precies een jaar geleden gearresteerd en verdacht van het omkopen van meerdere clubs in de Turkse Süper Lig. Hij zou mogelijk zelfs veertien clubs hebben omgekocht of aanmoedigingspremies in het vooruitzicht hebben gesteld. Lees verder op SpitsNieuws.nl.Er is 1 reactie

  1. ULTRA ASLAN
    Geplaatst op 4 juli 2012 om 2:37 am uur.

    neoldu la aslan yarragi yendimi la gott!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl