zo 21 januari 2018, 15:26 uur

‘Waarom was koningin Beatrix naar Turkije?’

‘Beklonk koningin Beatrix in Turkije een geheime defensie-order, die de demissionaire ministers Verhagen en Hillen tussen 23 en 25 mei 2012 in Istanbul zouden hebben voorbereid?’. Dat vraagt publicist August Hans den Boef zich af in een opiniestuk voor Volkskrant.nl.

De koningin bracht vorige week woensdag in Ankara aan een tweedaags bezoek aan Turkije. Het was in feite een verjaardagsvisite. De aanleiding was de viering van 400 jaar diplomatieke relaties met Turkije en het antwoord op het staatsbezoek van de Turkse president Abdullah Gül aan Nederland in april.

Maar den Boef ziet het anders en vraagt zich in het stuk ook af of het staatshoofd misschien naar Turkije was om samen met minister Rosenthal van Buitenlandse Zaken de ruzie met Israël proberen te sussen. ‘De Nederlandse bondgenoot Israel had vorig jaar namelijk een Turks schip – in internationale wateren! – met veel militair machtsvertoon overmeesterd’ schrijft August Hans den Boef. Lees het opiniestuk voor Volkskrant.nl hier.Er zijn 2 reacties

 1. Mehmet
  Geplaatst op 21 juni 2012 om 12:06 pm uur.

  Anti Turks tekst. Pure racisme.

  Mehmet

 2. SenSen
  Geplaatst op 22 juni 2012 om 1:18 pm uur.

  He Hallo mensen van de afdling. Hoe komt het dat jullie alle belangrijke comments hier weghalen? vanochtend stond er nog iets anders op. een heleboel comments van Mehmet het valt me op dat jullie dat stukje verwijderd hebben. Feiten worden verdoezeld dus, dat noemik verkleur beeld tonen. We worden voor de gek gehouden hier. Waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl