ma 22 januari 2018, 03:38 uur

Aardbeving in zuidwesten van Turkije

Het zuidwesten van Turkije is zondag getroffen door een aardbeving. Er is geen melding gemaakt van doden of ernstige schade, maar in Turkije raakten zes mensen gewond toen ze in paniek uit gebouwen sprongen. Dat meldt NU.nl.

De beving had volgens volgens het Geodynamische Instituut in Athene een kracht van 5,8 en vond plaats op 37 kilometer onder de zeebodem, op bijna vijfhonderd kilometer ten oosten van Athene, tussen Rhodos en het westen van Turkije.

Het Turkse Kandilli Observatorium mat een kracht van 6, met naschokken van 4,9 en 4,7. De bevingen werden onder meer gevoeld in Oludeniz, Izmir en Antalya.(Bron/Overgenomen van: NU.nl)Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl