wo 17 januari 2018, 00:20 uur

Amerikaanse islamofoben maken reis door Turkije

Een groep bekende islamofoben uit de VS gaan samen een 10-daagse reis door Turkije maken. Volgens de Telegraaf moet de reis de deelnemers een idee geven of en hoe Turkije in de komende 10 jaar de toekomst van het Midden-Oosten en mogelijk Europa bepaalt en of het de wereldlijke cultuur afwijst en verruilt voor islamtisch recht.

Volgens de krant is de reis georganiseerd door het rechtse en de islam niet goed gezinde David Horowitz Vrijheidscentrum. Lees verder in De Telegraaf.(Op de foto de Amerikaanse islamofoob Robert Spencer die ook meegaat naar Turkije samen met de Nederlandse islamofoob Geert Wilders)Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl