zo 17 december 2017, 22:29 uur

Nederlandse bedrijven op handelsmissie in Turkije

Ongeveer 60 Nederlandse bedrijven vertrekken vandaag naar Turkije voor een handelsmissie. Deze bedrijven zijn afkomstig uit de creatieve industrie en de defensiesector en gaan naar Turkije onder leiding van Minister Maxime Verhagen van Economische Zaken. De missie blijft tot vrijdag in Istanbul.

Verhagen zal de vertegenwoordigers van de bedrijven introduceren bij burgemeester Kadir Topbas van Istanbul. Verder voert hij besprekingen met zijn Turkse ambtgenoot Ali Babacan. Onder de deelnemende bedrijven uit de creatieve industrie zijn architectenbureaus, designers, modebedrijven, merkenbouwers en podiumtechnici. Ze zien in Turkije volop kansen.

Op het gebied van defensie en veiligheid nemen hightechbedrijven als Thales, Damen en Fokker deel. Het luchtverdedigings- en commandofregat Hr. Ms. Evertsen ligt tijdens de missie afgemeerd in de Bosporus. Nederlandse bedrijven kunnen aan boord contacten leggen met Turkse partners. Ook minister Hans Hillen van Defensie is aanwezig.Er zijn 3 reacties

 1. Ayhan
  Geplaatst op 4 juni 2012 om 7:39 pm uur.

  Wie zijn die 60 bedrijven? Waar kan je erachter komen welke bedrijven dat zijn?

 2. Adnan Unlu
  Geplaatst op 20 oktober 2012 om 2:30 am uur.

  Beste Zou u mij de lijst van de 60 bedrijven die aan de handelsmissie hebben deelgenomen willen sturen ? Dank bij voorbaat. Adnan Unlu

  • olaf Polders
   Geplaatst op 8 januari 2013 om 4:44 pm uur.

   heb je die lijst nog gekregen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl