do 18 januari 2018, 14:57 uur

Turks schip kapseist bij Grieks eiland

Bij het Griekse eiland Zakynthos is een Turks vrachtschip gekapseisd. De kapitein is daarbij omgekomen en drie van de overige negen bemanningsleden worden vermist. Alle opvarenden zijn Turks meldt het NOS Nieuws.

Het schip, met olijfpitten aan boord, was van Zakynthos op weg naar Turkije toen het op de Ionische Zee kapseisde. Vermoedelijk kwam dat doordat de lading in het ruim begon te schuiven. Hoe dat kan is onduidelijk: volgens de Griekse kustwacht waren de weersomstandigheden goed.(Bron/Lees verder: NOS Nieuws)Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl