do 18 januari 2018, 14:46 uur

Turkse premier bezoekt vluchtelingenkamp voor Syriërs

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan heeft vandaag voor de eerste keer een vluchtelingenkamp voor Syriërs in Turkije bezocht. Dat meldt nrc.nl. Turkije heeft sinds het begin van de opstand in Syrië al meer dan 23.000 vluchtelingen opgevangen.

Erdogan bezoekt het kamp bij de stad Kilis aan de grens met Syrië. Hier zitten bijna tienduizend Syriërs die de geweldadige onderdrukking van het regime van president Bashar al-Assad ontvlucht zijn. Dit is dan ook grootste Syrisch vluchtelingenkamp in Turkije. Bron/Lees verder: nrc.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl