do 18 januari 2018, 06:42 uur

Nebahat Albayrak stapt uit de politiek

Oud-staatssecretaris Nebahat Albayrak (PvdA) zal bij de verkiezingen in september niet meer verkiesbaar zijn. Ze verlaat de politiek. Dat laat ze weten aan NU.nl. “Ik vind het tijd om andere dingen te gaan doen. Het zijn bewogen jaren geweest”, aldus Albayrak, die vanaf 1998 in de Tweede Kamer zat.

In 2007 werd ze staatssecretaris van Justitie in het kabinet Balkenende 4. Albayrak zegt nog niet te weten wat ze na september wil gaan doen. Ze wil zich in ieder geval volledig blijven inzetten tijdens de campagne. Bron/Lees verder op NU.nl. (FOTO: Roel Wijnants Fotografie)Er zijn 3 reacties

 1. Osmanli
  Geplaatst op 3 mei 2012 om 5:07 pm uur.

  Het is beter dat ze ermee stopt, want voor de Turkse kiezers heeft ze heel weinig gedaan terwijl heel veel Turken op haar hebben gestemd. Zij deed alsof ze Hollandser was dan Hollanders. Hopelijk leren andere politici hiervan.

 2. gadamer
  Geplaatst op 3 mei 2012 om 11:12 pm uur.

  Osmanli

  Een Turk die voor de Nederlandse overheid werkt kan ook niets betekenen voor Turken…
  Laat dit ook een lesje zijn voor Turken, voortaan niet zomaar blindelings je stem uitbrengen op iemand die een Turkse naam heeft, maar het partijprogramma lezen.

 3. marry
  Geplaatst op 4 mei 2012 om 11:56 am uur.

  @ Gadamer, jij ziet het zuiver zoals het is. De naam is niet belangrijk in de poitiek en man of vrouw ook niet. En al helemaal niet welke roots zij hebben. Waar staat de partij voor (lees programma) en wat laten deze politici in de praktijk zien. Verrijken zij zich als de baan wijzigt? hoe is de fatsoensnorm van de gekozenen enz. vs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl