zo 21 januari 2018, 15:32 uur

Turkse president opent paviljoen op de Floriade

President Abdullah Gül van Turkije opende donderdag het Turkse paviljoen op de Floriade in Venlo. Met een golfkarretje was hij naar de plek gereden, nadat hij eerst het Nederlandse paviljoen op de internationale tuinbouwtentoonstelling had bezocht. Ook de echtgenote van Gül, koningin Beatrix en minister Maxime Verhagen van Economische Zaken waren bij de opening.

Gül en zijn vrouw waren de derde en laatste dag van hun staatsbezoek aan Nederland begonnen met een treinreis. Vanuit Amsterdam CS reisde het presidentiële paar met de koninklijke trein naar het station Horst-Sevenum in Limburg, waar Beatrix de twee begroette.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl