ma 22 januari 2018, 03:40 uur

Economische kansen in Turkije meer benutten

Nederlandse ondernemers laten voor miljarden euro’s aan kansen liggen in Turkije. De export zou twee keer zo snel moeten groeien als nu de verwachting is, concludeert de ING. Analisten van de bank schrijven dat in een rapport dat vandaag wordt gepresenteerd tijdens de eerste dag van het staatsbezoek van de Turkse president Abdullah Gül aan Nederland.

Volgens de samenstellers van het rapport lijkt het alsof Nederlandse bedrijven geen goed beeld hebben van Turkije. Ze dreigen daardoor voor 4,1 miljard euro aan exportkansen te missen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl