do 18 januari 2018, 14:50 uur

Turkse president vindt Europese islamofobie gevaarlijk

Voorafgaand aan zijn bezoek aan Nederland heeft de Turkse president Abdullah Gül gewaarschuwd voor de opmars van ‘islamofobie’. Dat meldt Elsevier.nl.’Gül bezoekt deze week Nederland Gül bezoekt deze week Nederland.

‘Vijandigheid tegen een bepaald ras of een bepaalde religie en xenofobie zijn ziekten die tot zeer slechte gevolgen kunnen leiden,’ zegt hij in een interview met de Volkskrant. ‘Kijk naar wat er in Europa is gebeurd in de Tweede Wereldoorlog. Ik vind dat gevaarlijk.’

Lees verder op Elsevier.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl