do 18 januari 2018, 14:49 uur

‘Turkse bakkers helpen Voedselbank’

Drie Turkse bakkerijen in Amsterdam-Noord hebben besloten regelmatig brood te geven aan de voedselbank op de Adelaarsweg. Het gaat om Bizim Ufuk Bakkerij op het Waterlandplein, Oz Karadeniz Bakkerij op het Spreeuwenpark en Andalusia Bakkerij op de Ganzenweg meldt weekblad De Echo.

Volgens de krant is dit een van de resultaten van een themabijeenkomst over armoede die enkele weken geleden is gehouden door de afdeling Amsterdam-Noord van de PvdA.

Het initiatief van de bakkers wordt versterkt door de Vereniging van Jonge Turkse Ondernemers (AGIAD) die 1000 kg rijst geeft aan de voedselbank. Lees verder op Dichtbij.nl/Amsterdam-Noord.Er zijn 4 reacties

 1. whaterboarding
  Geplaatst op 26 maart 2012 om 12:56 pm uur.

  Hasan, dat hebben we te danken aan jullie chp die jarenlang de zakken van de generaals heeft gevuld. Flikker toch eens op me je propaganda mafkees. Dat kind is aan nalatigheid gestorven, iedereen heeft genoeg te vreten in tr. en zeker jullie generalen

 2. hasan
  Geplaatst op 26 maart 2012 om 2:08 pm uur.

  @whaterboarding, kun jij niet lezen? baby is gestorven door honger. Fictie en de realiteit kunnen jullie niet uit elkaar halen daarom denken jullie dat de fictie van akp de realiteit is.

 3. yunus kusan
  Geplaatst op 30 maart 2012 om 12:12 pm uur.

  Goed bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl