wo 17 januari 2018, 19:03 uur

‘Rellen in Turkije bij viering Nevruz’

De viering van het nieuwjaar Nevruz heeft in Turkije op diverse plaatsen geleid tot rellen. Koerden en veiligheidstroepen raakten slaags in Istanbul en Diyarbakir. De rellen ontstonden bij vieringen die niet toegelaten zijn door Ankara meldt DeMorgen.be.

De politie zette traangas en het waterkanon in toen mensen bij elkaar kwamen. Lees verder op DeMorgen.be.

Meer over Nevruz op www.nevruz.nl.Er zijn 4 reacties

 1. Turanci
  Geplaatst op 19 maart 2012 om 1:41 am uur.

  vay be kendimizi bile inandirdik nevruz bir kürt bayrami oldugunu, BEYLER HANIMLAR NEVRUZ BIR TÜRK BAYRAMIDIR SADECE SON 20 YILDA TEROR ORGUTUNUN BIR PROPOGANDA SENLIGI HALINE GELMISTIR EY TÜRUK TITRE VE KENDINE DöN

 2. pff
  Geplaatst op 19 maart 2012 om 11:33 am uur.

  ff zonder dolle, waarom gebruikt de politie geen vuurwapens? kijk hoe snel ze dan wegrennen naar hun berghollen….

 3. hatice
  Geplaatst op 22 maart 2012 om 1:49 pm uur.

  Nevruz sadece bir turk veya kurt bayrami degil Turanci…balkanlardan hindistana, cinden, sibirya halkaltina kadar bircogu kutluyor bunu. ve isin belkide sana sikinti yaratan yani, bugunun Turkleri dedigimiz Turkiye Cumhuriyeti Turkleri bu yillarca onemsemedi, hatta toplu kitle ve devlet olarak unuttu, kurtler hic unutmadi, hep kutladi, biz sonradan yine sahip cikmaya calistik eski geleneklere ve senliklere. ki bunu neden yaptigimiz malum…maalesef…bu gercegide inkar edemiyoruz!

 4. Rec
  Geplaatst op 23 maart 2012 om 11:58 am uur.

  nevruz vieren ze voornamelijk in in azie en koerden weten niet eens wat nevruz inhoud, ze doen alleen mee omdat ze geen andere feest hebben..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl