zo 21 januari 2018, 03:56 uur

Toename bij vluchtelingenkamp aan grens met Turkije

Turkije heeft al zijn burgers in buurland Syrië opgeroepen om het land te verlaten. Volgens de Turkse regering zijn de veiligheids-risico’s te groot. NOS correspondent Bram Vermeulen deed verslag bij een Syrisch vluchtelingenkamp aan de grens met Turkije.

Bekijk de video hier:

De oproep van Turkije komt na het oppakken van -naar verluidt- twee Turkse journalisten in Syrië en de dood van een Turkse vrachtwagenchauffeur. Correspondent Bram Vermeulen ging naar de begrafenis, vlakbij de Turks-Syrische grens. Hier het audio verslag:

[BRON/OVERGENOMEN VAN: NOS]Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl