do 18 januari 2018, 14:47 uur

Turkse legerhelikopter neergestort in Afghanistan

Zeker tien mensen zijn vrijdag gedood door het neerstorten van een Turkse legerhelikopter in de buurt van de Afghaanse hoofdstad Kabul. Dat meldt De Telegraaf. De meeste slachtoffers zouden Turken zijn schrijft de krant. De NAVO meldde dat het toestel door onbekende oorzaak neerstortte en in brand vloog.

Volgens het Afghaanse persbureau AIP kwam het toestel op een huis terecht. Enkele mensen in het huis zouden gewond zijn geraakt. Volgens Zaman zouden er 12 Turkse soldaten om het leven zijn gekomen.Er zijn 8 reacties

 1. Hakan
  Geplaatst op 16 maart 2012 om 12:19 pm uur.

  ALLAH RAHMET EYLESIN. MEKANLARI CENNET OLSUN. EN BUYUK ASKER BIZIM ASKER. NE MUTLU TURKUM DIYENE. cCc

 2. hasan
  Geplaatst op 17 maart 2012 om 10:39 am uur.

  een betere kop zou geweest zijn: Turkse helicopter stort neer. Ten eerste, turken moet je niet laten vliegen en ten tweede, turken kunnen geen helicopters maken. En als je toch eigenwijs bent om het te doen moet je dan ook niet huilen als het neerstort.

 3. zim
  Geplaatst op 17 maart 2012 om 2:08 pm uur.

  hasan jij bent echt zwaar achterlijk.. betere kop zou geweest: een ermeni pici die graag hasan wilt heten, verkoopt zijn moeder aan westerlingen zodat hij fijn in westerse helikopters kan zitten die nooit neerstorten, zodat hij en zn moeder lekker veilig hun konten kunnen blijven geven aan westerlingen die helikopters maken die nooit maar dan ook nooit neerstorten volgens kont gevende ermeni pici hasan.. achterlijkheid nr. 1 noemen wij dit

 4. hasan
  Geplaatst op 18 maart 2012 om 9:04 am uur.

  @zim, wat een taalgebruik, zeg, ik snap niet dat ze dit op lokum toelaten. Heb je het van je moeder geleerd? Je kunt je dan afvragen uit wat voor een milieu je moeder komt.

 5. Soner
  Geplaatst op 18 maart 2012 om 12:25 pm uur.

  Taal gebruik? Volgens mij beledig jij hier Turken.

  als jij Turken haat wat doe jij hier dan? Maak een eigen ArmeenseNieuws.nl ofzo dan kan je daar met armenen praten ipv hier alleen provocerende post te sturen.

 6. Gadamer
  Geplaatst op 19 maart 2012 om 10:28 am uur.

  @ Hasan

  Net zoals een auto in de prak gereden kan worden, kan ook een helikopter neerstorten. Dit is overal op de wereld zo of is Armenië een high-tech land waar alles 100% goed gaat?

 7. kemalist
  Geplaatst op 26 maart 2012 om 12:03 pm uur.

  @ hasan

  de turkse luchtmacht is 1 van de grootse in europa,en nog niet zo lang geleden is ook een amerikaanse helicopter neergestord kunnen die dan ook niet vliegen?

  en jij bent zeker een arabier hasan?

 8. rachid
  Geplaatst op 2 april 2012 om 3:55 pm uur.

  hasan is een gefrustreerde hollander met hollands bloed en doet zich voor als iemand andrs, haatzaaiende bangeschijterds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl