wo 17 januari 2018, 04:08 uur

Turkse journalisten vermist in Syrië

In Syrië worden sinds vijf dagen twee Turkse journalisten vermist. De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Davutoglu probeert bij de Syrische autoriteiten opheldering te krijgen over het lot van de twee. Dat meldden Turkse kranten vandaag.

Journalist Adem Özköse en cameraman Hamit Çoskun staken een week geleden de Turks-Syrische grens over vanuit de provincie Hatay, waar de afgelopen dagen opnieuw honderden Syrische vluchtelingen Turkije binnenkwamen. Ze wilden naar de stad Idlib om een documentaire te maken.

Sinds vijf dagen is er geen contact meer met de twee.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl